• header-new

  • Op zoek naar meer houvast om een baan te krijgen?

    Hier vindt u alle trainingen om voor de baan te gaan!

Baan Bootcamp 50+

Baan-bootcamp 50+Wil je aan de slag en het liefst richting een toffe job?

Voor je het weet ben je zo een paar maanden aan het zoeken. Als je meedoet aan een leerzaam en eigentijds programma waarin je jezelf in vijf workshops klaarstoomt voor een nieuw begin, kun je de zoektijd gigantisch verkorten. Dat geeft niet alleen leuk werk, maar scheelt ook nog eens in de maandelijkse portemonnee! Samen met gelijkgestemden werk je in een vertrouwde omgeving aan wat jouw kracht is en hoe jij dit kunt benutten op de arbeidsmarkt.
Middels onze samenwerkingspartner ICTS mogen wij je tevens een opleidingsmodule aanbieden die past bij jouw (nieuwe) baandoel. Om 100% fit te zijn voor de nieuwe job!

Dat noemen wij sollicitatiefit en baanfit! 

Neem contact op voor een gratis consult en meld je aan!

Vanaf 11 april starten we met de  wekelijkse workshops! Kun je er een keer niet bij zijn? Geen probleem inhalen kan!

Workshop 1 Letterlijk het kompas vinden om in je eigen kracht te komen.
Workshop 2 Uitvoering workshop 1: Zelfverkenning: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik.
2 start opleidingsmodule icts.
Workshop 3 Maken van cv + brief
Workshop 4 Training Jobsites, (sociaal) netwerken en het vinden van werk.
Workshop 5 Oefenen sollicitatiegesprek en onderhandelen. Evaluatie van de Baan-bootcamp.

Voor professionals woonachtig in de gemeente Alkmaar (Alkmaar, Koedijk, Schermer, Oudorp, Graft, De rijp) wordt deze cursus volledig vergoed!!

Schrijf je hier in!

Samenwerkingspartners bij de Baan Bootcamp
ICTScontact3

Testimonials

  • Peter is een ongelooflijk enthousiasmerende en empatische persoonlijkheid die zich in alle omgevingen staande houdt en overeind zal blijven. Hij weet mensen voor zich te winnen door zijn uitgebreide kennis en kundigheid, creativiteit, humor en enthousiasme. Dit weet hij met goeie resultaten ook waar te maken op zakelijk vlak. Peter is overal een aanwinst!
  • Je merkt dat Peter een grote passie heeft voor zijn vak om mensen te helpen op weg naar werk. Zijn tips, aanvullingen, goed luisterend oor, coaching èn zijn bijzonder eerlijke manier van communiceren hebben er bij toe bijgedragen dat ik nu een superleuke baan heb gevonden.Peter bedankt voor jouw bijdrage!