• header-new

  • Op zoek naar meer houvast om een baan te krijgen?

    Hier vindt u alle trainingen om voor de baan te gaan!

Aan tafel

Aan Tafel

Het moment is daar! Eindelijk mag je op gesprek of wellicht ging het solliciteren veel sneller dan gedacht. Het doel is in zicht, maar de concurrentie neemt natuurlijk ook toe. Vaak zijn er 3 a 4 kandidaten dit jouw pad graag doorkruisen. Hoe zorg je ervoor dat niet ZIJ, maar JIJ de baan verkrijgt?

Natuurlijk zie je er tip top uit. En dan? Ooit gehoord van de 5 W’s of STAR-methode. 2200 euro bruto per maand is veel meer dan 2500 bruto per maand, hoe kan dat nu weer?

De training “Aan tafel” leert je tot in de puntjes hoe je je kunt voorbereiden op het sollicitatiegesprek en hoe deze te voeren voor een doeltreffende en blijvende indruk.  Aan het einde van de training zijn er voor geen nimmer en nooit meer onverwachte vragen en ben je 100% en dus met zekerheid totaal voorbereid op sollicitatiegesprekken.

Neem contact op voor een gratis consult en meld je aan!

Locatie Helderseweg 14, Alkmaar
Kosten: 95,-
Contact Peter de Groot (0634484740)

Testimonials

  • Peter is een ongelooflijk enthousiasmerende en empatische persoonlijkheid die zich in alle omgevingen staande houdt en overeind zal blijven. Hij weet mensen voor zich te winnen door zijn uitgebreide kennis en kundigheid, creativiteit, humor en enthousiasme. Dit weet hij met goeie resultaten ook waar te maken op zakelijk vlak. Peter is overal een aanwinst!
  • Je merkt dat Peter een grote passie heeft voor zijn vak om mensen te helpen op weg naar werk. Zijn tips, aanvullingen, goed luisterend oor, coaching èn zijn bijzonder eerlijke manier van communiceren hebben er bij toe bijgedragen dat ik nu een superleuke baan heb gevonden.Peter bedankt voor jouw bijdrage!