• header-new

  • Op zoek naar meer houvast om een baan te krijgen?

    Hier vindt u alle trainingen om voor de baan te gaan!

Werk vinden met social media

Training: Werk vinden met Social Media facebookafbeelding linkedInafbeelding

Een praktische training waarbij je direct werkt aan de verbetering van jouw online profilering en je tevens direct instrumenten in handen krijgt waarmee jij je zoektocht naar een opdracht, een breder netwerk of ruimer inzicht in de arbeidsmarkt een gigantische impuls geeft.

Om 14.00 uur start de training te THOBS Alkmaar en de training eindigt tussen 16:00 en 16:30 uur. Data worden nader bekend gemaakt. Aanmelden is verplicht ivm beschikbare plekken.

Met nadruk willen wij erop wijzen dat dit een training is die er op is gericht actiever te kunnen worden op Social Media. Het is géén beginnerscursus om bijvoorbeeld een account aan te leren maken met Linkedin, Facebook of Twitter. We gaan ervan uit dat je een account hebt op 1 of meer van deze aanbieders. Noch is dit een training voor de zeer gevorderde gebruiker. Indicatief zijn zaken als “turn of your activity broadcast”, “Tag-preventie” en het gebruik van een dashboard voor al je social media activiteiten.

Ps. Je eigen laptop en/of tablet of smartphone is handig om mee te nemen geen must! EN niet in de laatste plaats je in te schrijven info@voordebaan.nl

Uiteraard geldt vol = wachten tot de volgende keer.

Locatie Helderseweg 14, Alkmaar
Kosten: 95,-
Contact Peter de Groot (0634484740)

 

Google+

Testimonials

  • Peter is een ongelooflijk enthousiasmerende en empatische persoonlijkheid die zich in alle omgevingen staande houdt en overeind zal blijven. Hij weet mensen voor zich te winnen door zijn uitgebreide kennis en kundigheid, creativiteit, humor en enthousiasme. Dit weet hij met goeie resultaten ook waar te maken op zakelijk vlak. Peter is overal een aanwinst!
  • Je merkt dat Peter een grote passie heeft voor zijn vak om mensen te helpen op weg naar werk. Zijn tips, aanvullingen, goed luisterend oor, coaching èn zijn bijzonder eerlijke manier van communiceren hebben er bij toe bijgedragen dat ik nu een superleuke baan heb gevonden.Peter bedankt voor jouw bijdrage!